SEO - Optimizare la cautare

Web Ark Consultanta - SEO Google Search

Toate informatiile sunt cautate si verificate acum pe Internet. SEO (Search Engine Optimization) reprezinta strategia de a ajunge in atentia clientilor tai si de a ramane cat mai mult timp acolo. SEO este despre cat de sus ajungi in pagina de listarea a rezultatelor cautarilor despre afacerea pe care o promovezi.

Scopul optimizarii SEO este de a aduce trafic relevant catre pagina site-ului tau prin manipularea pozitiei favorabile in lista de rezultate a cautarilor pe Google, Yahoo, Bing si pe alte motoare de cautare.

 

Avantajele noastre:


 

  • Avem experienta de business si intelegem specificul afacerii tale. O strategie de optimizare la cautare buna inseamna sa iti intelegi Clientul si contextul in care el actioneaza
  • Suntem orientati pe rezultate. Avem experienta SEO cu rezultate dovedite
  • Suntem sociabili, inteligenti si placuti in discutie. SEO este un proces, nu este un proiect. O comunicare buna este necesara pentru un parteneriat pe termen lung
  • Stim sa gestionam schimbarea. Un SEO bun poate implica schimbari majore in site-ul tau. Noi iti propunem un plan pentru o tranzitie fara socuri. 

 


 

Pentru mai multe detalii ne putem intalni pentru discuta despre cum se poate face SEO bun pentru afacerea ta.

 

PPC - Promovare online 

 

Daca vrei sa faci primul pas catre clientii tai, atunci poti optalogo qualified ind 500 pentru o campanie de promovare online PPC (Pay per Click). Noi te putem consilia in acest demers astfel incat sa fie cat mai eficient. O campanie care nu este bine gandita, iar asta se intampla frecvent, inseamna resurse consumate inutil, dar mai ales timp in care ceilalti au castigat piata. O campanie de promovare buna il poate face pe Client sa fie interesat.

 

 

Avantajele noastre:


 

  • Avem experienta de business si intelegem specificul afacerii tale. Nu se poate PPC bun daca nu iti intelegi Clientul si contextul in care el actioneaza. 
  • Suntem orientati pe rezultate. Avem experienta PPC cu rezultate dovedite
  • Suntem sociabili, inteligenti si placuti in discutie. PPC poate fi un proces uneori. O comunicare buna este necesara pentru un parteneriat pe termen lung

 

Pentru mai multe detalii ne putem intalni pentru discuta despre cum se poate face PPC bun pentru afacerea ta.

 

 

Pentru noi web design nu inseamna site-uri cu poze frumoase cu oameni fericiti. Sunt bune si pozele dar nu sunt cele mai importante intr-un site. Pentru noi este mai important ca mesajul pe care tu vrei sa-l transmiti sa fie inteles cat mai repede de Vizitator, ca site-ul sa fie consistent si flexibil. Acest lucru il facem printr-un design mai degraba eficient decat artistic si printr-un continut de buna calitate. Proiectam cat de mult posibil mesaje simple si clare printr-o combinatie inspirata de grafica, pozitionare si continut. In functie de specificul site-ului punem in evidenta in primul rand mesajele si functiile care sunt cele mai importante pentru Vizitator. 

 Avantajele noastre:


 

  • Avem experienta de business si intelegem specificul afacerii tale. Nu se poate web design bun daca nu iti intelegi Clientul si contextul in care el actioneaza. (stim ca am scris si la SEO si la PPC, dar chiar asa este :))
  • oferim servicii complete: web design si continut
  • suntem sociabili, inteligenti si placuti in discutie. O comunicare buna este necesara pentru un parteneriat pe termen lung

 


 

Pentru mai multe detalii ne putem intalni pentru discuta despre cum se poate face web design bun pentru afacerea ta.

 CERE O INTALNIRE

 

 

CONTACT

Ne poti suna pentru detalii sau pentru o intalnire:

+40 723 336 146

 Ne poti scrie si iti vom raspunde cat de repede:

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare anti-spam. Cat fac 3 plus 4?