Discutam

Orice proiect il incepem printr-o discutie. Pe email, la telefon sau la o intalnire, incercam sa intelegem mai intai contextul general al industriei in care activezi, specificul afacerii tale, ce anume este important pentru tine la acest proiect, ce resurse de timp, oameni si bani esti dispus sa investesti in proiectul tau. Acestea si multe alte lucruri pe care le vom discuta concret vor sta la baza solutiei pe care o vom propune. Vom fi deschisi in discutie si vom incerca inca de la inceput sa-ti prezentam atat avantajele dar si riscurile proiectului tau.

Ca si rezultat concret al discutiei iti vom livra un document Raport de Analiza in care vom structura toate lucrurile discutate precum si alte lucruri pe care noi le vom prelua din alte surse dar strict legate de cerintele tale.

Noi consideram ca aici putem face diferenta fata de competitia noastra. Experienta noastra ne permite sa evaluam corect cerintele tale, in contextul industriei tale si sa iti propunem cea mai buna (REALISTA) solutie.

 

Ce face diferenta:


  • Experienta importanta de business care ne ajuta sa intelegem specificul tau si contextul in care activezi
  • Avem in vedere beneficiile directe si indirecte ale proiectului in business-ul tau
  • Abordare sincera si directa in care te informam de la inceput atat de avantaje dar si de riscurile proiectului

 

 

 

 Proiectam >
CONTACT

Ne poti suna pentru detalii sau pentru o intalnire:

+40 723 336 146

 Ne poti scrie si iti vom raspunde cat de repede:

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare anti-spam. Cat fac 3 plus 4?