Gmail

Disponibil

Toate serverele de email sunt conectate la Internet si din acest motiv acestea sunt supuse acelorasi provocari majore: conectivitatea si disponibilitatea serviciului. Google are insa puterea de a asigura pentru conturile Business o disponibiliate a serviciului de 99.9% disponibilitate. In 2012, Gmail a avut o disponibilitate a serviciului de 99.987%. 

Google pune la dispozitie nu un server si o intreaga retea de servere care sunt dispuse intr-o arhitectura ce asigura scalabilitatea serviciului fara a reduce calitatea acestuia.

Google iti poate sustine cu succes comunicarea intregii tale companii asa cum o face deja pentru 5 milioane de afaceri din lume.

Acces de pe mobil

Unul din avantajele majore oferite de Google prin Gmail este ca poti accesa mesajele email direct de pe telefonul mobil prin aplicatii native, fie ca telefonul tau ruleaza pe Android, iOS, Windows sau BlackBerry. Aplicatiile nu sincronizeaza doar mesajele tale ci sincronizeaza Agenda si Contactele tale de pe server. Astfel ai toate informatiile stranse intr-un singur loc si le poti accesa de pe orice dispozitiv care are conexiune la Internet.

 

 

CONTACT

Ne poti suna pentru detalii sau pentru o intalnire:

+40 723 336 146

 Ne poti scrie si iti vom raspunde cat de repede:

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare anti-spam. Cat fac 3 plus 4?