Business Online Web Ark - Solutii Cloud

Business Online nu inseamna doar site-ul de web. Business Online inseamna sa iti desfasori activitatea de zi cu zi cu ajutorul unor sisteme care iti sunt furnizate online prin Internet in regim de abonament.  

 Avantajele Solutiilor in Cloud:


 • In online poti accesa serviciul de oriunde ai o conexiune la Internet.
 • In online platesti doar atat cat utilizezi ca timp si ca numar de utilizatori. Elimini astfel costurile inutile, elimini costurile unei investii initale importante in licente si hardware.
 • In online scapi de grija actualizarilor de aplicatie, lucru care se intampla automat fara ca tu sa consumi timp si bani pentru acest lucru.
 • In online poti creste numarul de utilizatori imediat in masura in care ai nevoie, fara a avea nevoie de investitii suplimentare capacitati hardware.  

Toate aceste avantaje, precum si multe altele te ajuta sa fii mult mai eficient si sa rezisti intr-o piata in continua schimbare, cu o concurenta foarte mare.

Probabil ca ai multe intrebari legate de siguranta datelor, de disponibilitatea conexiunii la Internet sau a aplicatiei. Nu uita insa ca riscurile legate de date exista si in cazul aplicatiilor de tip desktop. Pentru toate aceste intrebari, dar si pentru altele, te invitam la o discutie in care sa iti putem explica cum poti reduce sau elimina aceste riscuri.

 

Platforma ERP SocrateCloudsocratecloudlogo black

Solutie completa si complexa de management al resurselor afacerii tale (ERP), management al relatiilor cu clientii (CRM) si Business Intelligence(BI).  SocrateCloud furnizeaza o functionalitate ERP si CRM, bogata, 100% integrata si usor de utilizat, asigurand astfel o gestionare performana a afacerii. SocrateCloud sustine atat managementul companiilor cu 3 angajati, cat si pe cel al companiilor cu 3000 de angajati.

Integrare cu platforma de ECommerce OpenCart.

Ce face diferenta:


 • Functionalitate completa pentru managementul afacerii la preturi accesibile
 • Sistem scalabil de la 3 la 3000 de utilizatori fara investitii suplimentare in hardware
 • Acces facil si rapid in cazul interventiilor de suport
 • Permite integrarea cu alte sisteme: e-Commerce, CRM

 

Platforma E-Commerce OpenCart opencart

Platforma de comert electronic profesionala, cu o gama completa de functionalitati necesara oricarui tip de magazin online: numar nelimitat de produse, numar nelimitat de producatori, este multilingv (inclusiv limba romana), contine sectiune de opinii despre produse si sectiune de calificative produse, ofera acces gratuit la documentatie, ofera posibilitatea redimensionarii automate a imaginilor, permite peste 20 de Gateway-uri de plata, cu peste 8 metode de expediere.

Ce face diferenta:


 • Magazin online usor de configurat si usor de extins cu functionalitate personalizata pentru afacerea ta
 • Comunitate mare care dezvolta functionalitate si teme ce pot personaliza magazinul tau online
 • Dezvoltat in permanenta cu 9 versiuni comerciale livrate in 3 ani

Putem configura si dezvolta de la simple magazine online pana la solutii complexe multi-store, integrate cu sisteme de gestiune interne, motoare de marketing online si sisteme CRM.

Integrare ERP E-Commerce opencart socrate

Un simplu magazin online, de multe ori, nu este suficient pentru o afacere mare sau pentru o afacere in crestere, atunci cand cerintele legate de managementul comenzilor, stocurilor si al creditelor clientilor si furnizorilor sunt relativ complexe. In astfel de cazuri magazinele online ar trebui sa urmeze reguli complexe pentru gestionarea afacerii, reguli care sunt configurate si realizate in sisteme specializate de tip ERP.

Fara o integrare intre magazinul online si sistemele interne rezulta dublarea efortului de a gestiona si de a urmari nomenclatorul de produse vandute, stocurile, preturile, promotiile si clientii. Orice modificare dintr-un sistem, fie ca este vorba despre ERP sau despre magazinul online, trebuie operata manual in ambele sisteme pentru a avea informatiile sincronizate. Cel mai mare impact negativ asupra business-ului apare atunci cand anumite produse sunt afisate pe website cu un pret neactualizat sau atunci cand un produs apare ca disponibil online, dar, de fapt, nu este in stoc.

Integrarea dintre magazinele online si sistemele ERP inseamna ca datele sa comunice automat, periodic sau continuu, dintr-un sistem in altul si invers pe urmatoarele module: Produse, Preturi, Clienti, Comenzi

Ce face diferenta:


 • Ai automat pe magazinul online aceleasi stocuri ca si in sistemele interne
 • Ai automat pe magazinul online preturile corecte, conform politicilor de pret ale afacerii tale
 • Poti urmari in timp real creditul clientilor tai, daca vinzi pe credit
 • Poti estima in timp real necesarul de aprovizionat de la furnizorii tai
 • Poti integra in sistemele interne vanzarile de pe canalul online cat si de pe canalul offline

 

XRM online: Apptivo

 Web Ark - Silver Partner Highres

Am studiat foarte atent piata sistemelor CRM/XRM si am ales Apptivo ca fiind cea mai potrivita platforma pentru managementul

general al proceselor de vanzari, marketing, facturare, resurse umane. Modul unitar de lucru, arhitectura solida gandita de la inceput pentru online, functionalitate completa pentru un sistem

CRM si nu numai, recomanda Apptivo ca fiind un sistem foarte de potrivit pentru organizarea intregii tale afaceri.

 Ce face diferenta:   Web Ark - Solutii Business Apptivo

Suntem disponibili pentru o intalnire in care sa discutam ce avantaje poate aduce Apptivo afacerii tale.

Social CRM online: Nimble Web Ark - Solutii business Nimble

Am ales Nimble pentru ca ofera cea mai buna solutie pentru managementul clientilor si comunicare unitara cu acestia pe toate mediile sociale: Gmail, Facebook, Twitter. Specializarea, functionalitatea si designul acestuia il recomanda pentru companiile pentru care profesionalismul, stilul si imaginea ocupa un rol important in activitatea acesteia.

Ce face diferenta:


 • integrare cu platformele importante Social Media: Facebook, LinkedIn, Twitter
 • posibilitate de integrare cu alte aplicatii prin API
 • aplicatie nativa iPhone

   Web Ark - Platforma business NimbleWeb Ark Consultanta - Nimble

Suntem disponibili pentru o intalnire in care sa discutam ce avantaje poate aduce Nimble afacerii tale.

     

  CERE O INTALNIRE
CONTACT

Ne poti suna pentru detalii sau pentru o intalnire:

+40 723 336 146

 Ne poti scrie si iti vom raspunde cat de repede:

Email:
Subiect:
Mesaj:
Intrebare anti-spam. Cat fac 3 plus 4?