Ce poti face cu 12EUR/luna?

de Sever Calit

Unul beneficiile adoptarii unui mod de lucru cu instrumente online este avantajul financiar. Includ aici atat costul efectiv dar in primul rand modelul de business al acestuia. 

Toate aplicatiile furnizate in regim online au un model de pret bazat pe plata periodica a serviciilor utilizate. Ce avantaje ai de aici?


  • Nu blochezi toti banii de la inceput pe licente, platesti periodic. Ai un cash-flow mai bun. Poti profita de alte oportunitati care au nevoie de banii tai.
  • Ii introduci ca si cheltuieli deductibile in luna! Altfel, achizitia de licente este o investitie pe care o amortizezi in ceva timp.

 

 Toate aplicatiile online ofera un pret per utilizator (sau grup de utilizatori). Ce e bun aici?


  • Daca esti afacere sezoniera poti folosi de exemplu 2 utilizatori permanent 12 luni pe an iar in sezon 10 colaboratori pentru 3 luni de zile. In cazul achizitiilor de licenta ar fi trebuit sa cumperi 2 + 10= 12 licente din care 10 ar fi fost utilizate in proportie de 25%
  • Daca afacerea ta e intr-o perioada de scadere de personal, pur si simplu dezactivezi licentele respective. Daca ai fi cumparat licente clasice ai fi ramas cu banii dati pentru ele. Nu le poti returna. 

  

Toate aplicatiile furnizate in regim online ofera mai multe pachete de servicii cu posibilitatea de suplimentare strict pentru anumite servicii (ex. spatiu de stocare).  Cum te ajuta asta?


  • Iti alegi exact pachetul care ti se potriveste cel mai bine. Nu esti incarcat de functii care nu iti trebuie
  • In cazul in care depasesti ceea ce iti ofera pachetul, platesti doar pentru ce depasesti din cadrul pachetului, nu trebuie sa iti schimbi pachetul.

Pe scurt modelul de cost in online este extrem de eficient si se rezuma la: platesti doar atat cat folosesti

 

Revin acum in zona concretului si aproape de titlul articolului, prezentand preturile aplicatiilor pe care noi am ales sa le promovam:

Pretul pentru un utilizator al platformei GoogleApps for Business este de aproximativ 4 EUR/luna.

Pretul pentru un utilizator al platformei Apptivo este de aproximativ 8 EUR/luna.

Pret total pentru un utilizator 12 EUR/luna (54 RON) bani in care ai cam tot ce iti trebuie pentru a gestiona informatiile afacerii tale.

- Email, calendar, colaborare, stocare documente (20GB), editoare text si foi de calcul, site-uri si multe altele

- Clienti, contacte, oferte, comenzi, facturi, project management, rapoarte de activitate, service si multe altele

La aceasta se adauga costul Internet-ului. Acesta poate fi maxim de 10EUR/luna/angajat, iar aici vorbesc de date mobile care sunt ceva mai scumpe decat liniile fixe.

 

12 EUR/luna se compara cu valoarea facturii de telefon a angajatului sau cu maxim 3% din salariul acestuia, acest fiind un raport cost/beneficiu absolut rezonabil.

 

 

CONTACT

Ne poti suna pentru detalii sau pentru o intalnire:

+40 723 336 146

 Ne poti scrie si iti vom raspunde cat de repede: